• Over de Top 11 x 11

De Oeteldonkse Top 11×11 is een jaarlijkse hitlijst met de 11×11 populairste Oeteldonkse nummers aller tijden, zoals die gedurende de stemperiode door het publiek is bepaald. De 121 beste nummers die uit deze stemming voortkomen, worden in een exclusieve uitzending (een week vóór carnaval) achter elkaar gedraaid, met als hoogtepunt de 11 hoogst genoteerde nummers.

Uitleg stemming:

Je kiest de 11 mooiste, leukste of gezelligste oeteldonkse nummers. Elk nummer telt in gelijke mate mee. Het nummer dat het meest gekozen wordt is nummer één. En zo verder. Per persoon i.c.m. een geldig e-mail adres adres kan er 1 keer gestemd worden voor de Oeteldonkse top 11 x 11.

Veel gestelde vragen (Q en A) :

De stemperiode start op de eerste maandag van januari en eindigt drie weken later op zondag. In 2025 is de stemperiode van maandag 6 januari 19:11 tot  zondag 26 januari 23:11

Je mag per geldig e-mailadres éénmaal stemmen.

In principe kun je stemmen op alle nummers die op de ‘Carnaval in Oeteldonk’ cd’s verschenen zijn. De lijst wordt jaarlijks uitgebreid en als je een nummer mist kun je dit doorgeven met een e-mail aan muziekarchief@top11x11.nl.

Tijdens de stemperiode kun je op onze site de nummers beluisteren.

De complete Top 11×11 wordt op zaterdag 23 februari 2025 uitgezonden via Youtube. Voor nadere details check je regelmatig onze site. En je kunt het live bijwonen in stadscafé De Basiliek.

Stuur ons een e-mail naar info@top11x11.nl.